Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Films: Borderlands-film moet opnieuw worden gefilmd

De Borderlands-film bevindt zich in een ongemakkelijke positie. Regisseur Eli Roth moet vertrekken en de film heeft nog flink wat materiaal wat ze opnieuw moeten filmen.

We wisten natuurlijk dat er een Borderlands-film in de maak was, maar tot nu toe was het akelig stil rondom de film van Eli Roth. Update: het is niet zijn film meer. Na teleurstellende reacties tijdens de testvertoningen had Lionsgate geen vertrouwen meer in de regisseur. Tim Miller is zijn vervanger. Meneer Miller ken je wellicht van de Deadpool-films. Hij neemt de boel over en dat betekent meteen dat er een flinke collectie aan scenes opnieuw moeten worden gefilmd. Origineel was de film opgenomen in juni 2021, maar dat is nu niet meer het geval. Tijd om terug te keren naar Pandora. Het is nog maar even de vraag of dat voor alle acteurs goed uitkomt en dat de planningen niet in de knoop lopen door de verschillende werkgevers.

Wat denk jij, gaat de Borderlands-film nog slagen? Met Jack Black als Claptrap kan het niet mis gaan, toch?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?