Films: Borderlands-film moet opnieuw worden gefilmd

Geplaatst: 10 januari 2023 23:00
-

De Borderlands-film bevindt zich in een ongemakkelijke positie. Regisseur Eli Roth moet vertrekken en de film heeft nog flink wat materiaal wat ze opnieuw moeten filmen.

We wisten natuurlijk dat er een Borderlands-film in de maak was, maar tot nu toe was het akelig stil rondom de film van Eli Roth. Update: het is niet zijn film meer. Na teleurstellende reacties tijdens de testvertoningen had Lionsgate geen vertrouwen meer in de regisseur. Tim Miller is zijn vervanger. Meneer Miller ken je wellicht van de Deadpool-films. Hij neemt de boel over en dat betekent meteen dat er een flinke collectie aan scenes opnieuw moeten worden gefilmd. Origineel was de film opgenomen in juni 2021, maar dat is nu niet meer het geval. Tijd om terug te keren naar Pandora. Het is nog maar even de vraag of dat voor alle acteurs goed uitkomt en dat de planningen niet in de knoop lopen door de verschillende werkgevers.

Borderlands film1

Wat denk jij, gaat de Borderlands-film nog slagen? Met Jack Black als Claptrap kan het niet mis gaan, toch?

Bron: World of Reel
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Ontwikkelaar:

Gearbox Software

Uitgever:

2K Games

Release:

23 oktober 2009

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord