Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Films: Borderlands film in de maak

Er is een Borderlands film in de maak bij Lionsgate. Er zijn inmiddels ook al twee acteurs gecast.

Lionsgate Motion Picture Group werkt momenteel aan een film gebaseerd op de bekende RPG shooter Borderlands. Dit maakte de Amerikaanse entertainment nieuwssite Variety gisteren bekend. Veel is er nog niet bekend over het verhaal van de film, maar er zijn in ieder geval wel al twee acteurs gecast. De Amerikaanse acteur en comedian Kevin Hart vertolkt namelijk de rol van de huurling Roland. De Australische actrice Cate Blanchett neemt de rol aan van de Siren Lilith. De Borderlands film wordt geregisseerd door Eli Roth, die onder andere verantwoordelijk was voor Deathwish met Bruce Willis. Het script wordt geschreven door Craig Mazin, de man achter de HBO miniserie Chernobyl.

Momenteel is er nog niets bekend over de film gebaseerd op Borderladns. Hopelijk leren we gauw meer over het verhaal en de releasedatum.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?