Laatste trailer Borderlands film nu te zien

-

Onlangs verscheen er weer een nieuwe trailer voor de Borderlands film. Dit is de laatste trailer die we nog krijgen te zien voordat de film uitkomt.

Over twee weken kunnen we de Borderlands film op het witte doek bekijken, maar voor nu krijgen we nog een laatste trailer te zien. De film volgt Lillith (Cate Blanchett), een premiejager die op Pandora op zoek gaat naar de dochter van Atlas. Een aantal knotsgekke personages voegen zich bij haar team onderweg, waaronder Tiny Tina en Claptrap. Dat zijn natuurlijk geen onbekende namen voor fans van de gamefranchise. Het filmen van Borderlands heeft wat langer geduurd dan verwacht, aangezien Eli Roth halverwege het project verliet en vervangen werd door Tim Miller, bekend van de Deadpool-films. Hierna is een deel van de film opnieuw opgenomen.

Borderlands is vanaf 8 augustus te zien op het witte doek.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Ontwikkelaar:

Gearbox Software

Uitgever:

2K Games

Release:

23 oktober 2009

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord