Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Films: Jack Black gecast als Claptrap in Borderlands-film

Er is een nieuwe acteur onthuld voor de reeds aangekondigde Borderlands-film. Jack Black is namelijk gecast voor de stem van Claptrap.

Een paar weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een Borderlands-film in de maak is. Deze film, die gebaseerd is op de RPG Shooter-serie Borderlands, is in productie bij Lionsgate. Veel is er nog niet bekend over de film, maar de eerste twee acteurs waren al aangekondigd. Zo speelt Cate Blanchett de rol van Lilith en neemt Kevin Hart de rol aan van Roland. De Amerikaanse entertainment nieuwssite Variety brengt nu nieuws naar buiten van een derde acteur die aan de cast van de Borderlands-film is toegevoegd. Het gaat hier namelijk om acteur, muzikant en komiek Jack Black, die we kennen van films als Tenacious D en School of Rock, maar ook van zijn stemacteerwerk in games als Brütal Legend en zijn gaming YouTube-kanaal Jablinski Games. Black gaat voor de Borderlands-film de stem inspreken van de sarcastische Hyperion-robot Claptrap. Volgens Nathan Kahane, president van Lionsgate Motion Picture Group, was het geen lastige keuze om Black te casten voor de stem van de robot. Jim Foronda, die al jaren de stem van Claptrap verzorgt in de games, zegt dat hij wel een beetje teleurgesteld is dat hij de rol zelf niet gekregen heeft, maar is wel blij voor Black.

Waar de Borderlands-film precies over gaat en wanneer deze uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?