De nieuwe Xbox Series X-console heet gewoon Xbox

Microsoft kwam verrassend uit de hoek tijdens The Game Awards vorige week door hun nieuwste console uit de doeken te doen, maar de naam die daarbij werd genoemd - Xbox Series X - deed wat wenkbrauwen fronsen. Nu maakt Microsoft bekend dat de naam gewoon Xbox is.

Veel mensen vielen na de aankondiging over de naam Xbox Series X, want buiten dat het niet lekker bekt lijkt het ook niet echt aan de sluiten op eerdere consoles van Microsoft. Wij gamers zijn eigenlijk gewend dat alle consoles een nieuwe naam hebben waardoor we ze direct kunnen linken aan een bepaalde generatie, maar Microsoft stapt met hun nieuwste console van die traditie af. De nieuwe console heet namelijk gewoonweg Xbox. Series X staat voor het model en is dus niet direct onderdeel van de naam.

onbekend

De nieuwe Xbox console staat gepland voor een release eind 2020, een van de games die gelijk al werd aangekondigd is Senua's Saga: Hellblade 2.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?