Xbox Series X is de nieuwe Xbox console van Microsoft

De nieuwe console van Microsoft is onverwachts onthuld tijdens The Game Awards. Xbox Series X is vrijgegeven met een nieuwe trailer.

In de nieuwe trailer krijgen we een tentoonstelling van de kracht van de opvolger van de Xbox One. Xbox Series X heeft als slogan "Power your dreams''. De trailer bestaat uit diverse fragmenten. Een voetbalgame, een racegame en we zien Microsoft's paradepaardje de Master Chief uit de Halo-franchise in de trailer verschijnen. De console komt uit tijdens de feestdagen in 2020. Eerst droeg de console de naam Project Scarlett, waarvan vorige maand bekend werd gemaakt dat er elk kwartaal een nieuwe game op verschijnt. De prijs en beschikbaarheid is nog niet bekend, wel is bekend dat Senua's Saga: Hellblade 2 naar de Xbox Series X komt.

POLL (Wat vind je van de Xbox Series X)

Wat vind je van de Xbox Series X?

Wat vind je van de Xbox Series X?

  • Hot
    91%
  • Not
    9%
  • Ik twijfel nog
    0%
Tussenstand na 11 stemmen
GA NU STEMMEN

Xbox Series X is beschikbaar rond de feestdagen van 2020.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?