Xbox Series X is de nieuwe Xbox console van Microsoft

Geplaatst:
Aangepast: 13 december 2019 20:57

De nieuwe console van Microsoft is onverwachts onthuld tijdens The Game Awards. Xbox Series X is vrijgegeven met een nieuwe trailer.

In de nieuwe trailer krijgen we een tentoonstelling van de kracht van de opvolger van de Xbox One. Xbox Series X heeft als slogan "Power your dreams''. De trailer bestaat uit diverse fragmenten. Een voetbalgame, een racegame en we zien Microsoft's paradepaardje de Master Chief uit de Halo-franchise in de trailer verschijnen. De console komt uit tijdens de feestdagen in 2020. Eerst droeg de console de naam Project Scarlett, waarvan vorige maand bekend werd gemaakt dat er elk kwartaal een nieuwe game op verschijnt. De prijs en beschikbaarheid is nog niet bekend, wel is bekend dat Senua's Saga: Hellblade 2 naar de Xbox Series X komt.

Wat vind je van de Xbox Series X?
Wat vind je van de Xbox Series X?
  • Hot
    91%
  • Not
    9%
  • Ik twijfel nog
    0%
Tussenstand na 11 stemmen

Xbox Series X is beschikbaar rond de feestdagen van 2020.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord