De Nintendo Wii kan niet zo goed tegen rokers!

Zojuist zijn in Japan enkele klachten binnengekomen over de Smash Brothers Brawl, omdat de game niet werkt op de console. De oorzaak van het probleem ligt echter niet bij de game of bij Nintendo, maar bij de rokers. Ja je leest het goed. De laser die de DVD moet lezen, wordt door de tabakaanslag vuil.

Smash Brothers Brawl maakt in tegenstelling tot andere games, gebruik van een Dual-layer DVD, waardoor de Nintendo Wii begint te haperen, daardoor is het probleem niet eerder aan het licht gekomen. Nintendo heeft toegezegd de vervuilde consoles kosteloos schoon te maken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?