Lord of the Rings Online: Mines of Moria

  • Ontwikkelaar Turbine
  • Eerste releasedatum 18 november 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

De onheilspellende onderwereld van Lord of the Rings

In de nieuwe Lord of the Rings Online: Mines of Moria ga je voor een deel van de game ook onder de grond de monsters tegemoet.

In een trailer met zeer geheimzinnige muziek worden we in vogelvlucht (dat mag je letterlijk nemen) meegenomen door de Mijnen van Moria, en zien we kolossale bouwerken opdoemen die worden verdedigd door de meest enge 'creatures from the deep'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?