Lord of the Rings Online: Mines of Moria

  • Ontwikkelaar Turbine
  • Eerste releasedatum 18 november 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Ondergrondse launch trailer van LotRO: Mines of Moria

The Mines of Moria is een uitbreiding op de MMORPG The Lord of the Rings Online en laat spelers met een hoog level de mijnen van Moria verkennen. Deze locatie komt rechtstreeks uit The Lord of the Rings-boeken en -films en op het moment dat je deze mijnen betreedt zijn Frodo en zijn gezelschap er al weer vertrokken.

Aangezien de game nu al in de winkels ligt, is er een launch-trailer vrijgegeven. De wereld beneden is mogelijk nog kwader dan wat er zich boven de grond afspeelt. Je kunt het nu allemaal beleven in de Mines of Moria!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?