Lord of the Rings Online: Mines of Moria

  • Ontwikkelaar Turbine
  • Eerste releasedatum 18 november 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Uitbreiding LOTRO komt in de herfst

Tijdens het community event van Codemasters, Connect 08, is de eerste uitbreiding voor de MMORPG The Lord of the Rings Online aangekondigd. Dit zal volgens Codemasters de eerste van velen worden, want zogezegd zijn ze van plan ieder jaar een nieuwe uitbreiding uit te gaan brengen. In de herfst kunnen we met de eerste uitbreiding aan de slag, genaamd The Lord of The Rings Online: The Mines of Moria. Spelers zullen de ondergrondse dwergenstad Moria kunnen gaan verkennen, evenals vele andere nieuwe gebieden.

Nieuwe toevoegingen zijn onder andere de Level Cap die verhoogt gaat worden naar 60, nieuwe Crafting mogelijkheden en de keuze uit twee nieuwe klassen, waarvan enkel nog de namen bekend zijn: de Warden en de Rune-Keeper.

Om de spelers alvast warm te laten lopen voor de nieuwe uitbreiding worden er voor het eind van de zomer twee nieuwe content updates uitgebracht, die traditie getrouw volledig kosteloos zullen zijn. Deze zullen fungeren als aanloop voor Moria. Volgende maand kan je meer info verwachten over The Lord of The Rings Online: The Mines of Moria.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?