De Sims 4 Grunge Revival Kit en Leeshoekje Kit komen eraan

Geplaatst:
Aangepast: 30 mei 2023 21:23

Hey daar, alles kits? Nou in De Sims 4 wel, want er zijn nu weer twee nieuwe Kits onderweg naar de game: Grunge Revival en Leeshoekje.

Electronic Arts en Maxis brengen weer twee nieuwe Kits naar De Sims 4. Zowel de Grunge Revival Kit als de Leeshoekje Kit staan helemaal in het teken van creativiteit. Met de Grunge Revival Kit kun je je binnenkort verkneukelen aan tal van nieuwe chaotische looks voor je sims. De Leeshoekje Kit zorgt ervoor dat je sims literair aan hun trekken komen. Het lezen van boeken zorgt ervoor dat je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en sleur. Eerder deze maand verscheen er ook al een kleine update dat Joods eten naar De Sims 4 bracht en vorige maand werd zelfs een magische grens van zeventig miljoen De Sims 4 spelers bereikt.

De Sims 4 Grunge Revival Leeshoekje Kits1

De Sims 4 Grunge Revival en Leeshoekje Kits zijn vanaf 1 juni beschikbaar.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord