De Sims 4 Stuff Packs keren terug

Geplaatst:

Door de Kits leek het even of de Stuff Packs voor De Sims 4 verleden tijd waren. Maxis heeft in de recente livestream echter aangekondigd dat de Stuff Packs terugkeren om daarna direct De Sims 4: Home Chef Hustle te onthullen.

De laatste Stuff Pack dateert alweer uit 2021, want De Sims 4: Paranormaal accessoirepakket is de laatste die we hebben gekregen. De laatste drie Stuff Packs waren van goede kwaliteit, waardoor veel spelers het jammer vonden dat ze verdwenen. Vooral omdat de Kits ervoor in de plaats kwamen. Nu keren de Stuff Packs terug en Home Chef Hustle trapt het begin af. De Sims 4 kreeg al joods eten, maar de Home Chef Hustle focust op kleine keukenapparaten, kleding en keukens die zijn geïnspireerd op de Europese stijl. Daarnaast kun je straks de keuken opleuken met nieuwe BB-items en is er een nieuwe manier om geld te verdienen. Zo wordt het mogelijk om allerlei soorten wafels te maken met de wafelijzer. Met de bijbehorende gratis update kun je eindelijk cupcakes in de oven maken. Daarnaast kun je gerechten nu sorteren, zodat het direct duidelijk is welke gerechten bijvoorbeeld vegetarisch zijn.

De Sims 4 Home Chef Hustle 1De Sims 4 Home Chef Hustle 1De Sims 4 Home Chef Hustle 1

De Sims 4 is Free-to-Play op de huidige consoles en pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord