De Sims 5 - Project Rene

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

De Sims 5 krijgt kleinschalige multiplayer

Maxis heeft in de podcast van Radio Times laten weten dat De Sims 5, ook wel Project Rene genoemd, zeker multiplayer gaat krijgen.

Lyndsay Pearson, de vicepresident van de Sims-franchise, was te gast bij de One More Life gaming podcast van Radio Times en kreeg daarbij de vraag hoe ze multiplayer gaan aanpakken met De Sims 5. Haar antwoord was dat ze absoluut multiplayer willen toevoegen aan De Sims 5. Het gaat dan niet om multiplayer zoals in MMO's of Battle Royale-games, maar juist om kleinschalige multiplayer. Vooral Animal Crossing: New Horizons is een grote inspiratiebron voor het team. In die game heb je je eigen eiland en kun je vrienden uitnodigen om zelf verzonnen activiteiten te ondernemen. Aangezien De Sims 5 Free-to-Play wordt, zul je eenvoudig je vrienden kunnen uitnodigen. Hoe de multiplayer van de Sims 5 eruit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk, maar we weten in ieder geval dat het een onderdeel van de game gaat worden.

Met de aankondiging van De Sims 5- Project Rene werd nog geen releasedatum gegeven. Het gaat nog een aantal jaren duren, voordat je ermee aan de slag kunt.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?