De Sims 5 krijgt kleinschalige multiplayer

Geplaatst:

Maxis heeft in de podcast van Radio Times laten weten dat De Sims 5, ook wel Project Rene genoemd, zeker multiplayer gaat krijgen.

Lyndsay Pearson, de vicepresident van de Sims-franchise, was te gast bij de One More Life gaming podcast van Radio Times en kreeg daarbij de vraag hoe ze multiplayer gaan aanpakken met De Sims 5. Haar antwoord was dat ze absoluut multiplayer willen toevoegen aan De Sims 5. Het gaat dan niet om multiplayer zoals in MMO's of Battle Royale-games, maar juist om kleinschalige multiplayer. Vooral Animal Crossing: New Horizons is een grote inspiratiebron voor het team. In die game heb je je eigen eiland en kun je vrienden uitnodigen om zelf verzonnen activiteiten te ondernemen. Aangezien De Sims 5 Free-to-Play wordt, zul je eenvoudig je vrienden kunnen uitnodigen. Hoe de multiplayer van de Sims 5 eruit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk, maar we weten in ieder geval dat het een onderdeel van de game gaat worden.

Met de aankondiging van De Sims 5- Project Rene werd nog geen releasedatum gegeven. Het gaat nog een aantal jaren duren, voordat je ermee aan de slag kunt.

Bron: Radio Times

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 5 - Project Rene

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord