De Sims 5 komt er toch niet aan

-

Er komt geen Sims 5 uit, in ieder geval niet voor de komende jaren. Dat zegt de vice president van EA, Kate Gorman, in een interview met Variety.

Vorig jaar leek het vijfde deel in De Sims-franchise in aantocht met Project Rene, maar in een recente aankondiging van het Sims-team lijkt dat eerder een multiplayer spin-off te worden van de geliefde simulatie of een update voor De Sims 4 in de toekomst. Volgens Gorman is de voornaamste reden dat EA niet wilt dat spelers al hun progressie van families, bouwprojecten en werelden kwijtraken na meer dan tien jaar. In plaats daarvan gaat de focus liggen op de het 'verbreden' van het Sims-universum door middel van updates en crossmediale projecten, zoals De Sims-film die officieel in aantocht is. De support van De Sims 4 hoort daar nog zeker bij volgens de vice president met plannen voor verschillende updates en toevoegingen in de toekomst.

De Sims plaatste in een blogpost ook een aantal updates over de toekomst van de franchise. Zo komt er morgen een grote update uit ter voorbereiding van de Leven en Dood-uitbreiding in oktober. Er vindt deze herfst ook een selecte playstest plaats van Project Rene voor uitgenodigden en gaan er meer kits worden uitgebracht in samenwerking met cc-en mod-creators. Er komt ook een Sims 4 Creator Program uit die creators exclusieve bonussen geeft, zoals early access van nieuwe uitbreidingen. Een andere interessante aankondiging is The Sims Lab, waar fans zich kunnen opgeven om deel uit te maken van playtests voor nieuwe functies van de game.

Wat vind jij van al dit Sims nieuws? Laat het ons weten in de reacties. Lees hier onze Sims 4 Revisited over de staat van de game na tien jaar.

Bron: Variety

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord