Margot Robbie is bezig met een live-action Sims film

Geplaatst:

Er is een live-action film in de maak is die is gebaseerd op de simulatiegame The Sims. Margot Robbie produceert de film met haar eigen productiebedrijf LuckyChap, dat we uiteraard kennen van de Barbie-film.

Margot Robbie staat inmiddels niet meer alleen bekend als goede actrice, maar ook als producent. Haar productiebedrijf LuckyChap werkt momenteel aan een live-action verfilming van de populaire simulatiegame The Sims, die we natuurlijk allemaal wel kennen. Hoe de film eruit gaat zien en welke elementen van de game in de film verwerkt zullen worden, is nog niet duidelijk. Wie de hoofdrollen in de film gaan spelen, is ook nog niet bekend. Robbie hoopt Kate Herron als regisseur aan te kunnen stellen voor de Sims-film.

EA werkt momenteel ook aan een nieuwe titel in de gameserie, de Sims 5. De nieuwe game krijgt een kleinschalige multiplayer, wat nieuw is voor de serie. Waarschijnlijk krijgen spelers de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen in hun eigen 'Sims-universum', zodat je samen kunt spelen. Het enige dat we voor nu verder weten is dat de Sims 5 free-to-play wordt.

Een releasedatum voor de Sims-film is nog niet bekend. Het enige dat we momenteel weten is dat LuckyChap aan de film werkt. Hopelijk volgen er snel meer details!

Bron: Theinsneider

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

10 februari 2000

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord