Lost Planet: Extreme Condition

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 12 januari 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

De verloren planeet in februari

Veel van jullie kennen waarschijnlijk Lost Planet wel, de Third Person Shooter op de Xbox 360 en PC. Voor de PlayStation 3-gebruikers die geen Xbox 360 of pc hebben komt er nu een PlayStation 3-versie van deze game.

Deze versie krijgt alle downloadbare content op zijn schijfje. Hierdoor krijg je een erg compleet pakket, want wie Xbox Live Marketplace afstruint, weet hoeveel content er voor Lost Planet is. Er wordt voor de PS3-versie ook nog wat meegeplukt van de pc-versie. Je kunt namelijk spelen met Frank West van Dead Rising en MegaMan.

Lost Planet komt op de PlayStation 3 in februari 2008. Wie van jullie gaat hem kopen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?