De Winx Club komt terug voor de DS

Geplaatst: 4 januari 2008 14:17
Aangepast: 3 mei 2018 16:02

Konami heeft bekendgemaakt dat de populaire Winx Club serie in maart 2008 opnieuw terugkomt voor de Nintendo DS, met de komst van de Winx Club: Mission Enchantix.

De nieuwe karakters waarmee we kennis hebben gemaakt in de derde reeks van de TV serie krijgen ook een rol in de Winx Club: Mission Enchantix. Het spel volgt de moedige feeën wanneer zij Valtor ontmoeten, een mysterieuze en krachtige Mage. Valtor is per ongeluk vrij gekomen uit zijn gevangenschap in de Omega Dimesion en wil wraak nemen op de magische Realms. Door magie te stelen van de Realms wordt hij de meest krachtige Mage van allemaal, en al snel beginnen zijn magische krachten invloed te krijgen op de Winx meiden.

Winx Club: Mission Enchantix gaat verder waar het populaire spel van Konami Winx Club: Quest for the Codex is gebleven. Het bevat dezelfde spannende mix van puzzels en verkenningen, terwijl de speler de verschillende Winx girls door de avonturen heen leidt. De story mode gaat dieper in op de groeiende macht van Valtor en de pogingen van de Winx girls om zijn plannen tegen te gaan, met meer missies, obstakels en vijanden dan ooit. De dress-up functie is ook verder uitgebreid. Met de Magic Closet heeft de speler een grotere keuze uit kleding en stoffen en tevens de mogelijkheid om zelf kleding te ontwerpen. Door de wireless functie voor DS kan de zelf ontworpen kleding geruild worden met die van de andere spelers. De geheel nieuwe A/V Club geeft de speler onmiddellijk toegang tot Winx Club plaatjes, video's en muziek.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Winx Club: Mission Enchantix

Series

-

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo DS

Releasedatum

6 maart 2008

Ontwikkelaar

Powerhead Games

Gameliner Awards

-