Dead Rising: Chop Till You Drop

  • Ontwikkelaar TOSE
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score -

Dead Rising: Chop Till You Drop nu beschikbaar

Nintendo Wii-bezitters en zombie-liefhebbers komen vandaag aan hun trekken met de release van Dead Rising: Chop Till You Drop. De game is vanaf vandaag overal te koop.

Dead Rising: Chop Till You Drop is geen hele nieuwe game. Het is een port van de culthit op de Xbox 360. Er zijn minder zombies op het scherm te zien, de fotocamera is eruit gehaald en je loopt standaard met een shotgun rond in deze versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?