Dead Rising: Chop Till You Drop

  • Ontwikkelaar TOSE
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score -

De verschillen tussen de twee Dead Rising versies

Eind 2006 verscheen Dead Rising op de Xbox 360 waarin je Frank West speelde, een fotograaf die zich in een winkelcentrum moest zien te redden van een enorme horde aan zombies.

Jaren later brengt Capcom de Wii versie uit met als titel Dead Rising: Chop Till You Drop. Aangezien de Wii niet zo krachtig is als de Xbox 360 hebben we hier dan ook niet met een remake te maken, maar met een nieuwe game. De punten waarop Dead Rising: Chop Till You Drop verschilt van het origineel sommen we even kort voor je op:
- Er lopen minder zombies rond.
- Geen tijdslimiet en fotografie opdrachten.
- Frank kan niet springen.
- Meer nadruk op wapens en het vinden van munitie.
- Tijdens de game kan je meerdere save-games hebben.
- Frank kan één wapen tegelijk dragen.

Dead Rising: Chop Till You Drop is vanaf 27 februari te verkrijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?