Dead Rising: Chop Till You Drop

  • Ontwikkelaar TOSE
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score -

Gameplay trailer Dead Rising voor de Wii

Capcom heeft bekendgemaakt dat vanaf eind februari 2009 Dead Rising: Chop Till You Drop verkrijgbaar is voor de Nintendo Wii. De zombiehorror game kwam oorspronkelijk uit op de Xbox 360, maar krijgt nu ook een Wii versie met nieuwe gebieden en eindbazen.

In de game speel je Frank West, een fotograaf, die zich in een winkelcentrum moet zien te redden van een enorme horde aan zombies. Gelukkig kan hij wel met een heleboel spullen, van kettingzagen tot winkelwagentjes, die hij in het winkelcentrum vindt de zombies van zich afslaan.

De nieuwste trailer met gameplay beelden zie je hieronder:

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?