Deadpool kaapt Marvel's Midnight Suns Twitteraccount

Geplaatst:

In een video roept Deadpool fans op om in actie te komen zodat hij in de game Marvel's Midnight Suns komt. De antiheld heeft het Twitteraccount van de game gekaapt en deze actie het label #DeadpoolSuns gegeven.

Natuurlijk is het geen echte Deadpool en het is ook niet Ryan Renolds. Het is een slimme stunt van 2K Games en Firaxis om meer ogen op de game te krijgen. Het lukt goed want wie wordt er nu niet blij van meer Deadpool? Hoewel de video geen officiële bevestiging is, zou het vreemd zijn als de antiheld niet in Marvel's Midnight Suns zou verschijnen. Het is duidelijk dat er veel werk in zijn 3D-model is gestoken en de video wekt ook veel verwachtingen. In de video noemt Deadpool ook Moon Knight, wat een hint kan zijn dat die ook in de game zal verschijnen. De game heeft al een groot aantal personages, maar het is in de wereld van superhelden niet vreemd dat dit aantal zal toenemen.

Op 2 december komt Marvel's Midnight Suns uit op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord