Trailer: Morbius maakt zijn entree in Marvel's Midnight Suns

Geplaatst:
Aangepast: 3 mei 2023 10:08

Als onderdeel van Marvel's Midnight Suns: The Hunger maakt Morbius zijn entree in Marvel's Midnight Suns. De uitbreiding is al beschikbaar en in de trailer zien we Morbius in actie.

The Hunger is de derde DLC voor Marvel's Midnight Suns en is daardoor ook onderdeel van de Season Pass. Eerder werden Venom en Deadpool al toegevoegd. Spelers die de Season Pass niet hebben, kunnen Morbius voor een prijs van vijftien euro toevoegen aan hun team. Morbius is een bekend personage en laten we hopen dat zijn toevoeging beter is dan de film. Hij heeft elf Hero Abilities en daardoor zijn er ook weer nieuwe team-synergieën te ontdekken. In de Laboratory Abbey kun je vervolgens de helden voor een prijs aanpassen.

Om Morbius beter te leren kennen zijn er verhaalmissies die je kunt voltooien. Om een zeldzame ziekte te ontlopen veranderde dr. Michael Morbius zichzelf in een vampier en drinkt hij bloed om te overleven. In New York City vindt er echter een plaag plaats en het is aan Morbius om deze vampieren-plaag tot een einde te brengen. Ondertussen is Hydra bezig met het aanpassen van het DNA van hun soldaten, om zo supersoldaten te creëren. Wat kan er misgaan als je het DNA van de doden mengt met de levende? Is Morbius voor jouw de reden om in de game te duiken, dan hebben wij een review van Marvel's Midnight Suns voor je klaarstaan.

Marvel's Midnight Suns is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Morbius is onderdeel van de Season Pass, maar The Hunger DLC is ook los te kopen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord