Trailer: Marvel's Midnight Suns onderweg naar PS4 en Xbox One

Geplaatst:

Er valt genoeg om over te schrijven als we het hebben over Marvel's Midnight Suns. De strategiegame komt naar de PS4 en Xbox One, maar de Switch-versie is geannuleerd. Dat allemaal terwijl de vierde DLC om de hoek staat.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen in hun handjes wrijven, want het is bijna zover: Marvel's Midnight Suns komt eraan. Hoewel dat goed nieuws is voor de vorige generatie console spelers, hebben de Nintendo Switch-spelers minder geluk. Deze versie is officieel geannuleerd. Waarom? Dat blijft voor nu een vraag, want een reden is niet gegeven. Om toch nog een beetje op een positieve noot te eindigen, kunnen spelers zich opmaken voor de vierde DLC. Deze draait om het X-Men personage Storm. We volgen het avontuur van deze elektrische dame. Samen met Wolverine gaat ze de confrontatie aan met Storm Magik. Voorlopig is 'Blood Storm' de laatste uitbreiding die Marvel's Midnight Suns spelers kunnen verwachten. Deze betaalde content wordt inbegrepen in de season pass, net zoals de Morbius-, Venom- en Deadpool-DLC.

Check hier onze review van Marvel's Midnight Suns.

Marvel's Midnight Suns is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De strategiegame komt op 11 mei naar de PlayStation 4 en Xbox One. Dit is ook de releasedatum voor Blood Storm.

Bron: 2K
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord