Dear Villagers benoemd tot uitgever Fort Solis

Geplaatst:

Dear Villagers is de nieuwe uitgever voor Fort Solis. Dit maakt de uitgever zelf wereldkundig in een bericht op hun officiële twitterkanaal.

Met een naderende releasedatum voor Fort Solis, is een uitgever geen overbodige luxe. Ontwikkelaars Fallen Leaf en Black Drakkar Games hebben hiervoor de hulp ingeschakeld van Dear Villagers. Zij brachten eerder al games als Souldiers, The Forgotten City en Nocturnal uit. Fort Solis werd vorig jaar onhuld tijdens Summer Game Fest. De mysterieuze sci-fi thriller moet gaan inspelen op de emoties van de speler. Door een band te creëren met de cast - die onder meer bestaat uit Troy Baker, Roger Clark en Julia Brown - word je meegesleept in een verhaal ver van onze kleine planeet vandaan. De third-person game speelt zich namelijk af op Mars.

Fort Solis ziet een release in het tweede kwartaal van 2023 tegemoet. De game komt uit op pc.

Bron: Dear Villagers
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fort Solis

Series

-

Uitgever

Dear Villagers

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

22 augustus 2023

Ontwikkelaar

Fallen Leaf

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord