Fort Solis komt ook naar de Mac

Geplaatst:

De Mac, het is een hartstikke leuk ding wanneer je tot aan je ellebogen in de wereld van grafisch design en videobewerking zit, maar erop gamen is maar meh. Het is dan ook wel eens leuk wanneer een ontwikkelaar het verkiest om ook de Apple-eigenaren tegemoet te komen. Het Poolse Fallen Leaf is zo'n ontwikkelstudio, die heeft aangegeven Fort Solis, een aankomende psychologische sci-fi thriller, ook naar de Mac te brengen.

In Fort Solis krijgen we van doen met engineer Jack Leary, die wel eens betere tijden heeft gekend. Gestrand op Mars moet Jack zien te achterhalen wat er is gebeurd met de crew van een afgelegen mijn. Waarschijnlijk kan iedereen die ooit in aanraking is gekomen met games als Dead Space en The Callisto Protocol als op de vingers uitrekenen wat Jack te wachten staat. Hint: het is geen welkomstfuif.

Wat zei ik? Precies. En het mooie van alles is dat al dit Unreal 5-aangestuurde sci-fi geweld zonder laadschermen en camera cuts gespeeld kan worden. Zo hoopt Fallen Leaf de immersie er maximaal in te houden. Zelfs een HUD wordt hierom achterwege gelaten.

Fort Solis staat vooralsnog op de planning om in het derde kwartaal van 2023 te verschijnen.

Bron: Dear Villagers
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fort Solis

Series

-

Uitgever

Dear Villagers

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

22 augustus 2023

Ontwikkelaar

Fallen Leaf

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord