Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Fort Solis

  • Ontwikkelaar Fallen Leaf
  • Eerste releasedatum Zomer 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Fort Solis komt deze zomer naar de PlayStation 5 en pc

De third-person thriller Fort Solis komt deze zomer naar de PlayStation 5 en pc. Dit heeft de ontwikkelaar onlangs bekendgemaakt met een nieuwe trailer.

In Fort Solis speel je als Jack Leary en onderzoek je het slapende ruimtestation genaamd 'Fort Solis'. Volgens de ontwikkelaar zullen de keuzes die je maakt in de game echte gevolgen hebben voor het verhaal en hoe het afloopt. De basis is enorm en bestaat uit negen verschillende structuren, ieder met zijn eigen verdiepingen en ondergrondse niveaus. Bereid je dus maar alvast voor om veel te verdwalen als je van plan bent om deze game te spelen. Aangezien ik in Hello Neighbor al weet te verdwalen, zal dit voor mij nog een uitdaging worden.

De nieuwe trailer wordt door de ontwikkelaar gelabeld als een gameplay trailer, maar bestaat vooral uit filmische shots. Afgezien van een aantal fragmenten waarin je het personage deuren ziet openen, krijgen we nog weinig gameplay te zien. Wat we precies kunnen verwachten van deze thriller is dus nog niet helemaal duidelijk. Fallen Leaf en Black Drakkar Games onthulde Fort Solis vorig jaar tijdens het Summer Game Fest.

Fort Solis heeft nog geen specifieke releasedatum, maar komt deze zomer naar de PlayStation 5 en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?