Trailer: Fort Solis maakt een opkomst tijdens gamescom ONL

Geplaatst:

De crew van Fort Solis maakt een opkomst tijdens gamescom Opening Night Live. Jazeker: Troy Baker, Roger Clark en Julia Brown introduceren de nieuwe trailer!

Het lijkt wel alsof we Troy Baker ieder jaar zien op gamescom. Oh wacht... dat is ook zo. Ook dit jaar is hij weer van de partij om de laatste trailer voor zijn nieuwe game te introduceren samen met de rest van de 'crew'. Fort Solis is vanaf vandaag te spelen, maar dat houdt de ontwikkelaar niet tegen om toch nog even een nieuwe trailer te droppen tijdens de Opening Night Live. De reviews van de game stromen ook al binnen, dus als je alvast wil weten wat mensen van de game vinden, kun je losgaan op Google. Check hier de planeet Mars in Fort Solis. De plek waar het gehele verhaal zich afspeelt.

Fort Solis is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: gamescom Opening Night Live

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fort Solis

Series

-

Uitgever

Dear Villagers

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

22 augustus 2023

Ontwikkelaar

Fallen Leaf

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord