Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Demo Banjo-Kazooie komt binnen op Xbox Live

De demo van Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts is binnengekomen op Xbox Live. De demo van iets meer dan één gigabyte groot presenteert je Showdown Town, inclusief de basiselementen waarmee je het spel kunt spelen. Ook zit er nog een klein stukje van het verhaal in de demo verwerkt.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts is leuk voor oude én nieuwe fans: het fameuze duo (vogel en beer) is terug in verbluffende high-def in een uniek avontuur van epische proporties. De Lord of the Games (alias LOG) is doodmoe van het jarenlange, kleinzielige gekibbel tussen Banjo en de boze heks Gruntilda (alias Grunty) en heeft een confrontatie geregeld om te beslissen wie de rechtmatige eigenaar is van Spiral Mountain. Banjo moet de opdrachten van LOG uitvoeren om te winnen, en Grunty probeert hem op elke mogelijke manier tegen te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?