Castlevania: Order of Ecclesia

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 6 februari 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Derde deel Castlevania komt naar de DS

Na respectievelijk Castlevania: Dawn of Sorrow en Castlevania: Portrait of Ruin hoopten velen op een derde deel voor de Nintendo DS. Die hoop is dan nu omgezet in waarheid.

Konami heeft bevestigd dat het nieuwste deel met de naam Castlevania: Order of Ecclesia naar de DS komt. Ecclesia stamt af van het Griekse woord ekklesia wat kerk betekent. Hoe dit in verhouding staat met de verhaallijn is nog onbekend. Net als de release datum en de eerste screenshots. Hopelijk komen we daar binnenkort achter?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?