Detective Pikachu

  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Detective Pikachu heeft nu een demo

Goed nieuws voor de mensen die nog twijfelen of Detective Pikachu een must-have voor ze is. In de Nintendo eShop verscheen een demo van de game.

Deze demo is natuurlijk gratis en laat je de eerste zaak van de game voor de helft spelen. Op deze manier kun je toch even checken wat je van de game vindt voor je hem aanschaft. Besluit je na de demo dat je de game wil kopen, neem je al je progress mee naar de volledige titel.

onbekend

Detective Pikachu is exclusief te spelen op de Nintendo 3DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?