Series: Netflix ontwikkelt een live action Pokémon serie

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2023 13:57

Netflix is momenteel bezig met een live action Pokémon serie. Op dit moment zit het bedrijf nog in de planningsfase, ze zijn dus nog niet begonnen met de productie.

Volgens Variety is Joe Henderson, de showrunner van de populaire serie Lucifer, aangesteld voor het produceren van de serie. Er zijn verder nog geen details bekend over de live action Pokémon serie, maar bronnen hebben Variety verteld dat het vergelijkbaar zal zijn met de film Detective Pikachu. Nintendo is over het algemeen nogal beschermend richting zijn talrijke intellectuele eigendomsrechten, maar het succes van de Pokémon-film Detective Pikachu heeft hen waarschijnlijk meer vertrouwen gegeven in het ontwikkelen van een live action serie. Dat Netflix de serie gaat maken is ook wel logisch, aangezien het platform vol staat met Pokémon films.

Netflix pokmon serie1

Er is nog niet bekendgemaakt wanneer de live action Pokémon serie van Netflix te bekijken zal zijn op het platform.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detective Pikachu

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

23 maart 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord