Detective Pikachu

  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Nieuwe Detective Pikachu aangekondigd voor Nintendo Switch

Er is een nieuwe Detective Pikachu aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze aankondiging werd gedaan tijdens de Pokémon persconferentie van afgelopen woensdagochtend.

Na het succes van de Detective Pikachu-film komt er ook een nieuwe Detective Pikachu-game voor de Nintendo Switch uit. Het gaat hier niet om een port van de originele game op de Nintendo 3DS, maar om een geheel nieuw verhaal dat verdergaat waar het origineel gestopt is. Meer details werden er helaas niet bekendgemaakt tijdens de persconferentie. Hopelijk krijgen we gauw meer te weten over deze nieuwe game.

De nieuwe Detective Pikachu verschijnt op de Nintendo Switch. Het origineel is momenteel te spelen op de Nintendo 3DS en een gelijknamige film draait momenteel in de bioscopen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?