Devolver Digital neemt diverse studio's over

Geplaatst:

Het is je favoriete extroverte uitgever. Devolver Digital heeft in een nieuwe blogpost onthuld dat ze hun line-up aan studio's aan het uitbreiden zijn.

Het afgelopen jaar is Devolver Digital hard aan het werk geweest om hun portfolio te verbreden. Nu is het officieel dat de studio's Croteam (Serious Sam, The Talos Principle), Dodge Roll (Enter the Gungeon), Nerial (Reigns, Card Shark) en FireFly Studios (Stronghold-serie) onderdeel zijn van Devolver Digitals team. De totale waarde van het bedrijf wordt nu geschat op 950 miljoen dollar op de aandelenmarkt in Londen. Devolver Digital geeft aan dankbaar te zijn voor de support en dat ze meerdere keren gevraagd hebben om een Enter the Gungeon 2. Ik ook, dus dat komt goed uit. Al deze teams zijn bezig met nieuwe games voor Devolver Digital, wanneer ze worden onthuld is nog onbekend.

Devolver Digital staat er goed voor. Bekijk hier de review van Inscryption en de review van Death's Door; allebei uitgegeven door Devolver Digital.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Enter the Gungeon

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

5 april 2016

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord