Enter the Gungeon

  • Eerste releasedatum 5 april 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler , Roguelike
  • Gameliner score -

Devolver Digital neemt diverse studio's over

Het is je favoriete extroverte uitgever. Devolver Digital heeft in een nieuwe blogpost onthuld dat ze hun line-up aan studio's aan het uitbreiden zijn.

Het afgelopen jaar is Devolver Digital hard aan het werk geweest om hun portfolio te verbreden. Nu is het officieel dat de studio's Croteam (Serious Sam, The Talos Principle), Dodge Roll (Enter the Gungeon), Nerial (Reigns, Card Shark) en FireFly Studios (Stronghold-serie) onderdeel zijn van Devolver Digitals team. De totale waarde van het bedrijf wordt nu geschat op 950 miljoen dollar op de aandelenmarkt in Londen. Devolver Digital geeft aan dankbaar te zijn voor de support en dat ze meerdere keren gevraagd hebben om een Enter the Gungeon 2. Ik ook, dus dat komt goed uit. Al deze teams zijn bezig met nieuwe games voor Devolver Digital, wanneer ze worden onthuld is nog onbekend.

Devolver Digital staat er goed voor. Bekijk hier de review van Inscryption en de review van Death's Door; allebei uitgegeven door Devolver Digital.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?