Check hier alle The Game Awards 2023 content

Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Deze games komen in december naar de Xbox Game Pass

De start van een nieuwe maand betekent dat er weer nieuwe games naar de Xbox Game Pass komen! De gamegigant heeft onlangs de games voor de maand december onthuld.

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van de Game Pass aan de slag met de populaire farming simulator Stardew Valley, de shooter ANVIL, rpg Archvale, Final Fantasy XIII-2, Lawn Mowing Simulator, Warhammer 40,000: Battlesector en Rubber Bandits. Later deze maand komen ook onder andere Halo Infinite, Among Us, Aliens: Fireteam Elite en nog veel meer uit op de Xbox Game Pass. Een overzicht is hieronder te bekijken.

Met welke nieuwe games van de Xbox Game Pass ga jij aan de slag?

BRON Xbox

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?