WWE 2K23

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 17 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Deze sterren schitteren in WWE 2K23

2K Games heeft vandaag de volledige lijst aan worstelaars bekendgemaakt voor WWE 2K23. De lijst bevat meer dan honderd verschillende namen om uit te kiezen.

Het rooster met WWE supersterren is ook dit jaar weer immens groot en ondoenlijk om allemaal op te noemen. Wel noemenswaardig zijn een aantal sterren die er dit jaar voor het eerst bij zijn, zoals Cody Rhodes, Bron Breakker, Alba Fyre, Cora Jade en Bad Bunny. Uiteraard zijn ook grote namen als Hulk Hogan, John Cena, The Undertaker, Randy Savage, The Rock, Roman Reigns, Sami Zayn, Becky Lynch, Bianca Belair en Rhea Ripley. Dit zijn natuurlijk nog slechts een fractie van de namen die daadwerkelijk in WWE 2K23 terug te vinden zijn. Wil je weten of jouw favoriet er tussen zit? Klik dan even op het linkje in de bron.

WWE 2K23 verschijnt op 14 maart voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON 2K

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?