WWE 2K23

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 17 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: WWE 2K23 laat WarGames modus zien in trailer

Uitgever 2K en ontwikkelaar Visual Concepts hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor WWE 2K23. In de nieuwe trailer komt de WarGames modus in de spotlight.

"WarGames levert drie-tegen-drie en vier-tegen-vier singleplayer of multiplayer chaos in twee naast elkaar liggende ringen, allemaal omgeven door een dubbele stalen kooi," vertelt 2K in een persbericht. In de trailer zien we ook wedstrijden tussen WWE Superstars en Legends John Cena, The Rock, Bianca Belair, Logan Paul, "The Undertaker," Rhea Ripley, Bobby Lashley en meer.

WWE 2K23 komt op 17 maart uit voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?