Trailer: WWE 2K23 verschijnt in maart met John Cena op de cover

Geplaatst:
Aangepast: 23 januari 2023 19:30

2K Games heeft vandaag aangekondigd dat WWE 2K23 binnenkort zijn opwachting maakt. Met deze aankondiging is gelijk bekendgemaakt dat John Cena de nieuwe cover star van de game is.

Voormalig worstelaar John Cena mag zichzelf cover star van 2K's WWE 2K23 noemen. Middels een officiële trailer heeft 2K Games hun cover star bekendgemaakt. John Cena is bekend als worstelaar, maar wellicht ken je hem ook van zijn carrière als acteur. Hij heeft namelijk meerdere rollen op zijn naam staan, waarvan zijn rollen als Peacemaker in de films The Suicide Squad en Peacemaker de meest recente zijn. Met zijn plek op de cover van de worstelgame, wordt het twintigjarig jubileum van John Cena als worstelaar gevierd. Hij prijkt op alle drie de covers van WWE 2K23 met drie van zijn kenmerkende poses.

WWE 2K23 verschijnt op 17 maart voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: 2K Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE 2K23

Series

WWE 2K

Uitgever

2K Sports

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 maart 2023

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord