Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Deze week nog demo Dead Space

Dead Space, de third-person survival horror-actie game van Electronic Arts, is al sinds oktober uit voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De reviews van de game waren erg lovend, zo ook de review van Peter waarin het spel vijf uit de vijf sterren kreeg. Electronic Arts is echter niet tevreden, omdat de game niet erg goed verkoopt.

Om de verkoop te stimuleren zal er dinsdag op Xbox Live en de Amerikaanse PlayStation Store een demo van Dead Space verschijnen. Vanaf de Europese PlayStation Store is pas na donderdag het spel te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?