Diablo III: Eternal Collection

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment , Activision Blizzard (NSW)
  • Uitgever Blizzard Entertainment , Activision Blizzard(NSW)
  • Eerste releasedatum 27 juni 2017
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Dungeon Crawler (NSW)
  • Gameliner score -

Diablo III krijgt cross-platform support

Blizzard heeft in een recent interview met Business Insider aangegeven dat Diablo III cross-platform support gaat krijgen. Volgens Blizzard zijn ze een samenwerking aangegaan met Sony en Microsoft om cross-platform tussen PS4, Xbox One en de aankomende Nintendo Switch versie beschikbaar te maken.

Met de release van Diablo III op de Nintendo Switch volgende maand is de game straks op zeven verschillende platformen te spelen. Helaas is het bij veel games die op meerdere platformen uit zijn het geval dat gamers niet met elkaar samen kunnen spelen. Blizzard wil daar met Diablo III verandering in brengen.
Over cross-platform support voor pc werd in het interview niet gesproken, noch over een exacte releasedatum van de cross-platform functionaliteit. Wel heeft Blizzard aangegeven dat cross-platform support voor de game niet een kwestie is van of, maar wanneer het gaat gebeuren.

onbekend

Diablo III: Eternal Collection komt op 2 november uit voor Nintendo Switch.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?