Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo III misschien naar Nintendo Switch

Het gerucht gaat dat Diablo III naar de Nintendo Switch komt. Hoewel het gerucht een soort van ontkracht wordt, weten we van Blizzard dat zij wel degelijk zo slim en gewiekst zijn als het gaat om marketing.

Eerder deze week hebben zij namelijk onderstaande video op hun Twitter-account geplaatst. het spreekt direct tot de verbeelding dat Diablo III op de Switch uit komt. De reactie van Blizzard is op dit moment dat zij 'niets aan te kondigen hebben'. Dit zegt net zoveel als 'er ligt eigenlijk een ander marketingplan klaar'. De game is al ruim drie jaar oud en zou technisch gezien prima uitgebracht kunnen worden op de Nintendo Switch.

Wat denken jullie? Zit er meer achter of is het te ver gezocht?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?