Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo III voorlopig toch niet cross-platform

Afgelopen vrijdag werd in een interview door een medewerker van Blizzard bekendgemaakt dat Diablo III in de toekomst cross-platform moet worden. Echter heeft Blizzard het enthousiasme dat hierdoor ontstond een klein beetje moeten temperen.

In een interview met Business Informer wist een woordvoerder van Blizzard te vertellen dat cross-platform een kwestie is van wanneer het gaat komen en niet of het gaat komen. In navolging van Fortnite werden veel mensen al enthousiast bij het idee dat ook Diablo III op verschillende platformen tegen elkaar gespeeld zou kunnen worden. Echter heeft Blizzard inmiddels ook laten weten er op dit moment niet mee bezig te zijn, dus het zal nog even op zich laten wachten.

Het idee om spelers van verschillende platformen bij elkaar te brengen spreekt ons erg aan, maar wij zijn er op dit moment niet mee bezig.

Helaas blijkt het dus een gevalletje “helaas, verkeerd begrepen” te zijn. Wanneer de cross-platform-functionaliteit moet verschijnen is op dit moment onbekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?