Diablo III voorlopig toch niet cross-platform

Geplaatst: 15 oktober 2018 12:00
-

Afgelopen vrijdag werd in een interview door een medewerker van Blizzard bekendgemaakt dat Diablo III in de toekomst cross-platform moet worden. Echter heeft Blizzard het enthousiasme dat hierdoor ontstond een klein beetje moeten temperen.

In een interview met Business Informer wist een woordvoerder van Blizzard te vertellen dat cross-platform een kwestie is van wanneer het gaat komen en niet of het gaat komen. In navolging van Fortnite werden veel mensen al enthousiast bij het idee dat ook Diablo III op verschillende platformen tegen elkaar gespeeld zou kunnen worden. Echter heeft Blizzard inmiddels ook laten weten er op dit moment niet mee bezig te zijn, dus het zal nog even op zich laten wachten.

Het idee om spelers van verschillende platformen bij elkaar te brengen spreekt ons erg aan, maar wij zijn er op dit moment niet mee bezig.

Helaas blijkt het dus een gevalletje “helaas, verkeerd begrepen” te zijn. Wanneer de cross-platform-functionaliteit moet verschijnen is op dit moment onbekend.

Bron: Comic Book
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo III

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

4 september 2013

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord