Diablo 3 krijgt oude content in toekomstige seizoenen

Geplaatst: 10 april 2023 17:35
Aangepast: 10 april 2023 17:35
-

Het ziet ernaar uit dat het einde nadert voor Diablo 3. Na elf jaar en 29 seizoenen verschijnt er in de toekomstige seizoenen oude content die al in eerdere seizoenen is uitgebracht.

Activision Blizzard heeft bekendgemaakt wat er in seizoen 29 voor Diablo 3 allemaal te wachten staat. Fans zullen niet al te blij zijn om te zien dat het nieuwe seizoen de laatste keer is dat er nieuwe features aan de game worden toegevoegd. Rod Fergusson verklaarde in een interview eerder al dat het komende seizoen minder goed gevuld is als seizoen 28. Na seizoen 29 komen er echter helemaal geen nieuwigheden meer naar Diablo 3, omdat vrijwel het gehele ontwikklingsteam op Diablo 4 zal worden gezet. Er blijven wel seizoenen komen, maar deze zijn gevuld met een variatie aan content die in eerdere seizoenen al eens is aangeboden. Activision Blizzard zal vanaf seizoen 30 dus enkel nog content recyclen voor Diablo 3.

Diablo 3

Diablo 3 zal dus ondersteund blijven worden, maar met content dat al eerder uitgebracht is. Wellicht is dat voor veel die-hard spelers een reden om straks toch de overstap te maken naar Diablo 4.

Bron: PC Gamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo III

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

4 september 2013

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord