Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Diablo III

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Diablo 3 krijgt oude content in toekomstige seizoenen

Het ziet ernaar uit dat het einde nadert voor Diablo 3. Na elf jaar en 29 seizoenen verschijnt er in de toekomstige seizoenen oude content die al in eerdere seizoenen is uitgebracht.

Activision Blizzard heeft bekendgemaakt wat er in seizoen 29 voor Diablo 3 allemaal te wachten staat. Fans zullen niet al te blij zijn om te zien dat het nieuwe seizoen de laatste keer is dat er nieuwe features aan de game worden toegevoegd. Rod Fergusson verklaarde in een interview eerder al dat het komende seizoen minder goed gevuld is als seizoen 28. Na seizoen 29 komen er echter helemaal geen nieuwigheden meer naar Diablo 3, omdat vrijwel het gehele ontwikklingsteam op Diablo 4 zal worden gezet. Er blijven wel seizoenen komen, maar deze zijn gevuld met een variatie aan content die in eerdere seizoenen al eens is aangeboden. Activision Blizzard zal vanaf seizoen 30 dus enkel nog content recyclen voor Diablo 3.

Diablo 3 zal dus ondersteund blijven worden, maar met content dat al eerder uitgebracht is. Wellicht is dat voor veel die-hard spelers een reden om straks toch de overstap te maken naar Diablo 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?