Diablo 4 komt uit in april 2023, aldus het dev team

Geplaatst: 7 november 2022 09:22
Aangepast: 8 november 2022 08:31

Volgens leden van het development team, gaat Diablo 4 in april 2023 live. De game zou dan al in december te pre-orderen zijn.

Het team dat aan de game werkt, onthulde onlangs tijdens een XboxEra podcast dat de mogelijkheid bestaat dat Diablo 4 in april 2023 uitkomt. Het was al bekend dat de game op de planning stond voor het jaar 2023, maar nu weten we wellicht ook in welke maand hij uit gaat komen. Diablo 4 is de nieuwste toevoeging in Blizzards enorm populaire actie-RPG-franchise. Aangezien Diablo 3 nogal wat kritiek heeft ontvangen van de fanbase, beloofde de ontwikkelaar dit mee te nemen voor Diablo 4. Dat betekent dat de nieuwe game weer meer terug gaat naar de roots van deze geliefde franchise. De game zal ook weer wat bloederiger worden en minder cartoony, aangezien fans dit in Diablo 3 maar niks vonden. Een paar maanden geleden onthulde de ontwikkelaar al een gameplay trailer, tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase.

Diablo 4 20231

Het lijkt er dus op dat we Diablo 4 kunnen verwachten in april 2023.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord