Diablo Immortal

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum 2 juni 2022
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Diablo Immortal verschijnt dit jaar

Diablo Immortal is wellicht niet het meest geliefde deel in de Diablo-franchise. Toch komt de game dit jaar nog uit op mobiele apparaten.

"Don't you guys have phones?" klonk het tijdens de Q&A na de aankondiging van Diablo Immortal op BlizzCon 2018. De aankondiging van een mobiele Diablo-game werd ontvangen met een hoop verontwaardiging en boegeroep vanuit het publiek. De keuze van Blizzard om een mobiele variant van Diablo te maken, die ook nog eens onderdeel is van de lore, viel lang niet bij elke fan in de smaak. Toch besloot Blizzard om de ontwikkeling door te zetten. Zo vonden vorig jaar de eerste alpha tests van Diablo Immortal plaats. Deze bleken een groot succes te zijn. Uit het financieel rapport van Activision Blizzard van het eerste kwartaal blijkt dat Diablo Immortal inmiddels in de tweede testfase is beland. In datzelfde rapport staat tevens dat de game later dit jaar wereldwijd uitkomt. Wellicht komt de game gelijktijdig uit met Diablo II: Resurrected.

onbekend

Diablo Immortal wordt later dit jaar verwacht voor mobiele apparaten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?