DiRT 5 krijgt 'grootste update ooit'

Geplaatst: 21 juli 2021 09:30
-

DiRT 5 krijgt binnenkort de 'grootste update ooit' die onder andere nieuwe auto's, nieuwe circuits en volledige ondersteuning voor DualSense controllers toevoegt.

Het team van Codemasters laat weten dat dit de meest uitgebreide update is die de game tot nu toe heeft ontvangen. Er wordt heel wat content toegevoegd aan de game, een deel gratis voor iedereen die DiRT 5 bezit en een deel betaalde content. Update 5.00 voegt voor de eerste keer nieuwe circuits toe aan de game, met twee nieuwe races en omgekeerde versies in de Braziliaanse locatie. De circuits, die Sao Conrado en Rio Seafront heten, zijn beiden Land Rush races die plaatsvinden in de modder van regenwouden en op zandstranden. Ze zijn beschikbaar voor alle spelers in arcade modus en in online lobbies. De andere toevoegingen kun je bekijken in de trailer voor de update van DiRT 5.

Update 5.00 voor DiRT 5 gaat live op 20 juli.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 5

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

6 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord