DiRT 5

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 6 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

DiRT 5 krijgt 'grootste update ooit'

DiRT 5 krijgt binnenkort de 'grootste update ooit' die onder andere nieuwe auto's, nieuwe circuits en volledige ondersteuning voor DualSense controllers toevoegt.

Het team van Codemasters laat weten dat dit de meest uitgebreide update is die de game tot nu toe heeft ontvangen. Er wordt heel wat content toegevoegd aan de game, een deel gratis voor iedereen die DiRT 5 bezit en een deel betaalde content. Update 5.00 voegt voor de eerste keer nieuwe circuits toe aan de game, met twee nieuwe races en omgekeerde versies in de Braziliaanse locatie. De circuits, die Sao Conrado en Rio Seafront heten, zijn beiden Land Rush races die plaatsvinden in de modder van regenwouden en op zandstranden. Ze zijn beschikbaar voor alle spelers in arcade modus en in online lobbies. De andere toevoegingen kun je bekijken in de trailer voor de update van DiRT 5.

Update 5.00 voor DiRT 5 gaat live op 20 juli.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?