Trailer: DiRT 5 krijgt gratis Red Bull Revelation update

Geplaatst: 11 mei 2021 12:46
-

Dirt 5 ontvangt binnenkort de gratis Red Bull Revelation update, die onder andere crossplay matchmaking toevoegt aan de game.

Codemasters kondigde de gratis update onlangs aan. Er komen onder andere nieuwe carrosserieën, structuren en andere functies naar de game. Maar de grootste verandering is uiteraard dat Dirt 5 crossplay matchmaking gaat ondersteunen, iets waar fans al een lange tijd om vragen. Daarnaast krijgt de racegame meer Red Bull content, maar liefst acht carrosserieën en de iconische boog van het energiedrank merk. De offroad racegame kwam uit in 2020 en omvat meerdere disciplines, waaronder ijsracen en rallycross. Het was de laatste Dirt game die ontwikkeld werd door Codemasters, aangezien de franchise daarna is overgekocht door Electronic Arts. De game werd onlangs ook toegevoegd aan de Xbox Game Pass, waardoor er nog steeds een trouwe groep spelers bestaat.

De gratis Dirt 5 Red Bull Revelation update gaat live op 11 mei.

Bron: Codemasters Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 5

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

6 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord