DiRT 5

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 6 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: DiRT 5 krijgt gratis Red Bull Revelation update

Dirt 5 ontvangt binnenkort de gratis Red Bull Revelation update, die onder andere crossplay matchmaking toevoegt aan de game.

Codemasters kondigde de gratis update onlangs aan. Er komen onder andere nieuwe carrosserieën, structuren en andere functies naar de game. Maar de grootste verandering is uiteraard dat Dirt 5 crossplay matchmaking gaat ondersteunen, iets waar fans al een lange tijd om vragen. Daarnaast krijgt de racegame meer Red Bull content, maar liefst acht carrosserieën en de iconische boog van het energiedrank merk. De offroad racegame kwam uit in 2020 en omvat meerdere disciplines, waaronder ijsracen en rallycross. Het was de laatste Dirt game die ontwikkeld werd door Codemasters, aangezien de franchise daarna is overgekocht door Electronic Arts. De game werd onlangs ook toegevoegd aan de Xbox Game Pass, waardoor er nog steeds een trouwe groep spelers bestaat.

De gratis Dirt 5 Red Bull Revelation update gaat live op 11 mei.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?