DiRT 5

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 6 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Tweede vakje Gameliner Adventskalender is geopend!

Rondom de Gameliner Awards kun jij ook nog eens een heleboel prijzen winnen. Dit jaar doen we het anders dan andere jaren en hebben we een heuse adventskalender gemaakt!

Gisteren werd er een pakket onthuld dat bestaat uit een Animal Crossing-pin, een Pikmin 3 t-shirt en een schetsboek van Mario Kart: Home circuit. Nu is het tweede vakje aan de beurt om onthuld te worden en dat is zeker niet mis. Het gaat namelijk om niets minder dan een fysiek exemplaar van de populaire racegame DiRT 5 voor de PlayStation 4! Dit is veel beter dan zo'n miezerig chocolaatje toch? Bram was in zijn review zeer te spreken over DiRT 5 en nu kan jij deze game winnen! Als jij kans wil maken op deze prijs, laat dan in een reactie weten welk nummer je het liefste wil en dan maak je automatisch kans. Na 31 december worden de winnaars bekendgemaakt!

onbekend

O ja, heb jij al gestemd op je favoriete game van 2020? Nee? Snel even doen dan!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?