Disney-leak onthult vroegtijdig Aliens: Fireteam Elite 2

-

De grote Disney-leak verklapt het bestaan van een felbegeerd vervolg. We mogen Aliens: Fireteam Elite 2 eind 2025 in de digitale winkelschappen verwachten.

Het is nog geen 'game over' voor ontwikkelaar Cold Iron Studios. Aliens: Fireteam Elite verscheen in 2021 en heeft het redelijk goed gedaan. De third-person shooter viel in de smaak bij de meeste Alien-fans, maar wist geen verkooprecords te breken. Echter, toch lijkt het erop dat er een vervolg in de maak is onder de codenaam: Project Macondo. Volgens het lek gaan spelers aan de slag met een nieuwe campaign voor drie spelers (of AI-bondgenoten). Je speelt als één van vijf leden van DAGGER COMPANY. Het eerste deel maakte gebruik van zelfgemaakte personages, maar ze stappen van dat systeem af. De Spec-Ops eenheden van DAGGER gaan het opnemen tegen de Xenomorphs. Gewapend met dertien verschillende schietijzers worden er gaten geprikt in deze zogenaamde 'perfecte organismes'. Mocht je ze helemaal de pleuris in willen knallen, dan kan je heel gelukkig worden van Annihilation Mode. Dit is een horde-modus, waarin je ook moet sleutelen aan diverse objectieven.

Aliens Fireteam Elite 2 pc xbox ps5

Aliens: Fireteam Elite 2 staat volgens de leak op de planning voor eind 2025. De game komt te verschijnen op de pc en consoles.

Bron: Reddit
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Fireteam Elite

Ontwikkelaar:

Cold Iron Studios LLC

Uitgever:

Cold Iron Studios LLC

Release:

24 augustus 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord