Dit is de 2023 roadmap voor Legends of Runeterra

Geplaatst: 1 februari 2023 21:00

Riot Games heeft een 2023 roadmap uitgegeven voor Legends of Runeterra. Als we de uitgever mogen geloven belooft het komende jaar een goed jaar te worden voor de Legends of Runeterra spelers.

Als eerste verzekert het team nog meer samen te gaan werken met de spelers van de game om nieuwe eigenschappen, events en uitbreidingen te ontwikkelen en uit te brengen. Daarnaast geeft de ontwikkelaar aan dat ze gedurende het hele jaar meer content met meer stabiliteit willen uit gaan brengen. Voor de spelers die binnenkort deelnemen aan de Beta van een nieuwe gamemodus in de game, liggen speciale prijzen klaar. Ook wordt er een nieuwe Standaard format geïntroduceerd en wordt de huidige modus omgedoopt tot het “Eternal” format. In de toekomst zijn er ook verschillende nieuwe exclusieve champions te verwelkomen in de game.

Ook wordt het mogelijk om je stats te showen aan je vrienden. Elke maand is er een nieuwe Path of Champions te vinden die je van de gebruikelijke weg afhaalt en een unieke ervaring voorschotelt. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het in de toekomst het doel om elk kwartaal nieuwe patches en updates uit te brengen, zodat er elke maand wel iets nieuws te ontdekken valt in Legends of Runeterra.

Legends of Runeterra is mobiel te spelen of via pc.

Bron: Riot Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Legends of Runeterra

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasewindow

24 januari 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord