Legends of Runeterra

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 24 januari 2020
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Cardgame
  • Gameliner score -

Dit is de 2023 roadmap voor Legends of Runeterra

Riot Games heeft een 2023 roadmap uitgegeven voor Legends of Runeterra. Als we de uitgever mogen geloven belooft het komende jaar een goed jaar te worden voor de Legends of Runeterra spelers.

Als eerste verzekert het team nog meer samen te gaan werken met de spelers van de game om nieuwe eigenschappen, events en uitbreidingen te ontwikkelen en uit te brengen. Daarnaast geeft de ontwikkelaar aan dat ze gedurende het hele jaar meer content met meer stabiliteit willen uit gaan brengen. Voor de spelers die binnenkort deelnemen aan de Beta van een nieuwe gamemodus in de game, liggen speciale prijzen klaar. Ook wordt er een nieuwe Standaard format geïntroduceerd en wordt de huidige modus omgedoopt tot het “Eternal” format. In de toekomst zijn er ook verschillende nieuwe exclusieve champions te verwelkomen in de game.

Ook wordt het mogelijk om je stats te showen aan je vrienden. Elke maand is er een nieuwe Path of Champions te vinden die je van de gebruikelijke weg afhaalt en een unieke ervaring voorschotelt. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het in de toekomst het doel om elk kwartaal nieuwe patches en updates uit te brengen, zodat er elke maand wel iets nieuws te ontdekken valt in Legends of Runeterra.

Legends of Runeterra is mobiel te spelen of via pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?