Legends Of Runeterra is officieel gelanceerd

Geplaatst:
Aangepast: 29 april 2020 10:09

Riot's strategiekaartspel, Legends of Runeterra, is na drie maanden in open bèta officieel gelanceerd. Van 28 april tot 30 april wordt de game over de hele wereld gelanceerd op zowel pc als mobiel, waarbij de game in de loop van de twee dagen in verschillende regio's wordt uitgebracht.

De volledige release wordt geleverd met een geheel nieuwe kaartenset, genaamd Rising Tides. Daarnaast doen nieuwe 'champions' en kaarten uit League of Legends hun intrede in de game. De update voegt ook 11 champions, zes trefwoorden, een nieuw cosmetisch bord, twee cosmetische bewakers, nieuwe kaartruggen, meer dan honderdtwintig nieuwe kaarten en een reeks nieuwe emotes toe. Ook zijn de regio's vernieuwd, waarbij Bilgewater officieel een eigen regio is geworden. Daarnaast zijn de regionale wegen in reeds bestaande regio's uitgebreid. Riot heeft ook inlogbonussen toegevoegd, waardoor spelers worden gestimuleerd om elke dag een kijkje te nemen in de game. Spelers worden beloond voor de eerste zeven dagen dat ze inloggen, met beloningen variërend van kaarten tot 'expeditietokens'.

Beta-spelers hoeven zich geen zorgen te maken over hun tot dusver geboekte vooruitgang. Alle aankopen en vorderingen die zijn gemaakt in Legends of Runeterra blijven voor deze spelers staan.

Bron: Riot Games

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Legends of Runeterra

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasewindow

24 januari 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord